Lohije - što su? Kako do njih dolazi i kako se sa njima nositi?

Doktorica Sanja Gršić Burić gostovala je u DM-ovoj emisiji dm babybonus, gdje pojašnjava što su to lohije, kako do njih dolazi i kako se sa njima nositi.

Svjetski kongres pro-aging hormonske terapije Brussels 2016.

Posjetili smo Svjetski kongres pro-aging hormonske terapije u Brussels-u gdje smo imali prilike susresti se sa najvećim svjetskim specijalistima, naučiti o novitetima DHEA terapije, liječenja oxicotinom, terapije melatoninom, te mnogočemu drugom.

U vrtlogu hormona

Svjetski slavan endokrinolog Thierry Hertoghe tvrdi da je održavanje hormonalnog balansa ključno za to da um ostane bridak, tijelo vitko i raspoloženje poletno te je osmislio program individualno doziranih bioidentičnih hormona koji pridonose zdravlju, ali i mladolikom izgledu više od svih anti-aging tretmana. A njegov put slijedi i nekolicina hrvatskih liječnika.

 

Anti-aging: Bioidentični hormoni za produžetak mladosti

Temeljit servis za pomlađivanje mogao bi početi terapijom bioidentičnim hormonima, kojima ćemo malo prkositi biološkom satu, nastaviti se kod dermatologa koji će nam popuniti jagodice i tako zategnuti cijelo lice, a potom slijede najnovija čuda iz kozmetičke industrije - kreme i serumi koji istodobno obavljaju više funkcija u koži te šamponi  koji koji kosi vraćaju mladenačku živost.

Otkrivanje trudnoće - gostovanje u DM Babybonus emisiji

Gostovanjem u “DM Babybonus” emisiji pričali smo o temi “otkrivanja trudnoće”. Pogledajte prilog i saznajte kako nam tijelo nagovještava ulazak jedno od najljepših trenutaka ženinog života.